معرفی شاخص های ابزار های آنالیز سایت

ابزار های بیشماری برای آنالیز وب سایت برای صاحبان کسب و کار وجود دارد که میتوانند سایت خود و رقیبان را آنالیز کنند در این مقاله قصد داریم شما را با شاخص های مهم در بعضی ابزار های آنالیز آشنا کنیم.

آنالیز وب سایت همواره یکی از دغدغه های صاحبان سایت ها و وبمسترها بوده است. آنالیز وب سایت یکی از مهمترین وظایف هر سئو کار و متخصصان سئو می باشد که بتوانند با استفاده از ابزارهای کارآمد موجب بهبود سئو سایت شوند. در این مقاله معرفی شاخص های ابزار های آنالیز سایت می پردازیم.

آنچه در این مقاله خواهید خواند:

1/ معرفی شاخص های ahref
2/ معرفی شاخص های moz
3/ معرفی شاخص های alexa
4/ معرفی شاخص های webmaster tools
5/ معرفی شاخص های analytics

شاخص های ahref

Ahref Rank: این شاخص وب سایت ها را بر اساس تعداد و کیفیت بک لینک ها رده بندی میکند. هر اندازه که بک لینک های یک وب سایت معتبرتر باشند دامنه ی آن سایت اعتبار بیشتری داشته و در نهایت رتبه ahref آن به عدد یک نزدیک تر می شود.
DR: شاخص DR دامنه یکی از شاخص هایی است که نشان دهنده ی قدرت دامنه یک وب سایت است (تعداد بک لینک ها و کیفیت آنها تضمین DR بهتر است)-بازه این شاخص از عدد 0 تا 100 متغیر است و هر اندازه به عدد 100نزدیک تر باشد مطلوب تر است.

شاخص های ahref

UR: UR یکی از شاخص هایی است که نشان دهنده قدرت یک آدرس منحصر به فرد از وب سایت است.بازه این شاخص از عدد 1تا 100 متغیر است و هر اندازه به عدد 100 نزدیک تر باشد مطلوب تر است.
Reffering Domains: تعداد دامنه هایی است که به وب سایت ما بک لینک داده اند . هر اندازه این عدد بیشتر باشد نشان دهنده محبوبیت وب سایت در فضای آنلاین است.
Organic Keyword: تعداد کلماتی که وب سایت در آنها دارای رتبه در موتورهای جست و جو است.
Organic Traffic: تعداد ورودی ها و ترافیک ایجاد شده در وب سایت از طریق نتایج موتور های جست و جو
Traffic Value: ارزش دلاری ترافیک ارگانیک ایجاد شده (هزینه ی تبلیغات کلیکی برای دریافت این حجم از ترافیک)
آدرس وب سایت:https://ahrefs.com/

ابزار ahref

پیشنهاد میکنیم مقاله ی زیر را از دست ندهید:


شاخص های MOZ

Domain Authority: به اختصار DA گفته می‌شود که عددی از 0 تا 100 است، هر قدر این مقدار بیشتر باشد، صفحات وب سایت و کلمات کلیدی وب سایت در رتبه‌های بالاتر گوگل قرار می‌گیرد. این عدد مرتبط با دامنه بوده و برای تمامی صفحات یک وب سایت ثابت است.
Page Authority: به اختصار PA نامیده می‌شود که عددی از 0 تا 100 است، این عدد برای تمامی صفحات وب درون اینترنت محاسبه می‌شود و هرقدر که این عدد بیشتر باشد اعتبار و نفوذ آن صفحه و کلمات کلیدی مرتبط با آن صفحه در رتبه‌های بالاتر گوگل قرار می‌گیرد.

Spam Score : شاخصی برای شناخت میزان درصد اسپم (بیهوده و هرز) بودن وب سایت از نظر موتورهای جستجو است که هر اندازه که این عدد بیشتر باشد نشان از اسپم بودن کل وب سایت است. این عدد مرتبط با دامنه بوده و برای تمامی صفحات یک وب سایت ثابت است.
آدرس وب سایت :https://moz.com/

شاخص های moz
آشنایی با شاخص های moz

شاخص های Alexa

Alexa Rank: این شاخص برای اندازه گیری محبوبیت یک وب سایت طراحی شده است و به دو بخش رتبه جهانی و رتبه کشوری تقسیم بندی میشود . این شاخص به صورت میانگین با توجه به میزان ترافیک یک سایت و میانگین بازدید صفحه در هر بار ورود به سایت طی سه ماه اخیر اندازه گیری میشود.
Daily time on site : این شاخص بیانگر این است که هر کاربر به طور متوسط چه مدت زمانی را در وب سایت میگذراند.
Bounce rate: این شاخص نمایانگر درصد کاربرانی است که بلافاصله پس از ورود به وب سایت از آن خارج شده اند. طبیعی است این عدد هر اندازه به عدد 1 نزدیکتر باشد وب سایت تعامل بهتری با کاربران دارد.
آدرس وب سایت: https://www.alexa.com/

گوگل تگ منیجر

پیشنهاد میکنیم مقاله ی زیر را از دست ندهید:


شاخص هایGoogle Webmaster

Click: تعداد کل دفعات کلیک ‌های انجام شده روی لینک‌های وب سایت در نتایج جست و جو گوگل در بازه زمانی مشخص است . این عدد به هر میزان که بیشتر شود نشان دهنده محبوبیت وب سایت و ترافیک بازدیدهای وب سایت است.
Impression: تعداد کل دفعات نمایش لینک‌های وب سایت در نتایج جستجوی گوگل است.

CTR = Click through rate: نسبت تعداد کل نمایش لینک‌های وب سایت در جستجوی گوگل به تعداد کل تعداد دفعات بازدید صفحات وب سایت می‌باشد. به صورت کلی هر قدر که این عدد بیشتر باشد بهتر است.
Position: هر صفحه گوگل 10 لینک را نمایش می‌دهد و به ازای هر صفحه که جلوتر می‌رویم 10 عدد به آن اضافه می‌شود، پوزیشن در واقع موقعیت دقیق نمایش یک لینک از صفحات وب سایت را نمایش می‌دهد، هر قدر که پوزیشن ها کوچک‌تر باشند یعنی در رتبه‌های بالاتری قرار دارند.
آدرس وب سایت: https://search.google.com/search-console

گوگل وب مستر

شاخص هایGoogle Analytics

تعداد کل بازدیدها: کل بازدیدهای رصد شده توسط سیستم آنالیتیکس گوگل می‌باشد، گاها کل بازدیدهای یک سایت بیشتر از آمار این سیستم در واقعیت می‌باشند.
بازدیدهای جدید: تعداد بازدیدهایی که در یک بازه زمانی مشخص در مقایسه با بازه قبلی، بازدید جدید باشند.
بازدیدهای بازگشتی: تعدادکاربرانی که در یک بازه زمانی مشخص مجدد از وب سایت بازدید کرده اند.
بازدید مستقیم: تعداد بازدیدهایی که یک کاربرد با تایپ کردن یا بوک مارک و یا به صورت مستقیم از طریق آدرس وب سایت به سایت آمده باشد.
بازدیدهای ارجاعی: تعداد بازدید هایی که از سایت های دیگر به وب سایت ما ارجاع داده شده اند.
آدرس وب سایت:https://analytics.google.com//

دریافت مشاوره از شرکت سئو سپنتا

مشاوران کسب و کار آنلاین مفتخر به ارائه مشاوره رایگان به شما هستند.

phone_android
دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.