تاثیر احساسات بر تصمیم گیری مشتری در خرید

بررسی احساسات بر تصمیم گیری در افراد

امروزه انتظارات از ما به عنوان صاحب کسب و کار روز به روز توسط مشتری زیاد میشود.تاثیر احساسات بر تصمیم گیری از مهم ترین موارد قابل بررسی در بازاریابی است .

آنچه در مقاله “تاثیر احساسات بر تصمیم گیری مشتری” خواهید خواند :

بررسی تاثیر احساسات بر تصمیم گیری در افراد

اغلب تصور افراد نه چندان حرفه ای در بازاریابی اینترنتی و فروش بر این است که فرآیند خرید براساس تفکری منطقی و آنالیز جزییات در مورد خرید صورت میگیرد. در حالی که این فکر کاملا اشتباه است. بررسی ها نشان دهنده این است که بیشتر از 50 درصد از این تصمیم گیری ها در عواطف مخفی شده است. تاثیر احساسات بر تصمیم گیری و در نگرش ها و دید فرد به اطراف نقش اساسی ایفا می کنند.

تاثیر احساسات بر تصمیم گیری مشتری

طبق توصیه افراد صاحب نظر در مشاوره کسب و کار برقراری رابطه احساسی با مشتری در کسب‌وکار B2B و B2C از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر بتوانید همراه کارمندانتان با مشتری ها رابطه احساسی برقرار کنید، به احتمال زیاد به یکی از مشتریان وفادار و بلند مدت شما تبدیل خواهند شد. همه افراد تحت تاثیر احساسات خود قرار دارند، اما اغلب ممکن است آن را درک نکنند. ارتباط احساسی مشتری شما باعث میشود او به رونق کسب و کار شما توجه کند، شما را به دوستان خود معرفی کند و در جاهایی که به ناحق مورد قضاوت واقع شدید از شما دفاع میکند.

بررسی احساسات بر تصمیم گیری مشتری

برقراری ارتباط احساسی با مشتری

برقراری ارتباط احساسی با مشتری یعنی قرار گرفتن در قلب یک مشتری با استفاده از روابط عمومی. تمام افرادی که خدمات ارائه می کنند نیاز دارند تا مهارت های احساسی خود را بالا ببرند و برای برقراری رابطه احساسی باید دائما برای مشتریان خود تجربه ای عالی در استفاده از خدماتتان ایجاد کنید. همواره با آن ها صادقانه رفتار کنید و بطور صادقانه تلاش کنید مشکلشان حل شود یعنی به آن ها ثابت کنید مشکل آن ها از فروش برای شما مهمتر است.

ایجاد یک مزیت رقابتی

مک کنیزی اثبات کرد یکی از تاثیر احساسات بر تصمیم گیری مشتری این است که وقتی مشتری با محصول و تولید کننده اش ارتباط احساسی برقرار کند، نسبت به شرکت وفادار است. هنگامی که ما محصولی میخریم مدتی بعد به یاد می آوریم که محصول را خریداری کرده ایم، اما برای اینکه بخواهیم بطور مداوم محصول را بخریم نیاز داریم که یک رابطه احساسی قوی با محصول داشته باشیم. در مقالات گالوپ بیان شد مشتری هراندازه از محصول راضی باشد تا وقتی رابطه ای احساسی نداشته باشد این رضایت ارزشی ندارد. رابطه عاطفی براساس اعتماد و دوستی دو طرفه است.این اعتماد رابطه مستقیمی با درک مشتری و تشخیص نیازهایش دارد. کار اصلی شما در بازاریابی آنلاین پیدا کردن مشتریانتان است و درک نیازهای آن ها و این تنها موقعی پیش می آید که مشتری را درک کنید و کاملا درگیر شوید و به حرف هایشان گوش کنید.

روش ایجاد یک رابطه احساسی با مشتری و تقویت آن

در تمام فعالیت های مربوط به روابط عمومی مشتری را مورد توجه قرار دهید. مراحل و کارهایی که میکنید، برچه چیزی متمرکز است؟ آیا تمرکز بر شماست یا مشتری شما؟ ول فارگو سازمانی است که تمرکزش بر روی مشتری است و موفقیت خود را وابسته به میزان رضایت مشتری میدانند. هربار که آن ها به مشتری سرویس میدهندخودشان را جای مشتری میگذارند و بررسی میکنند از سرویس ارایه شده چه احساسی بهشان دست میدهد؟ موقعی که میخواهید فرآیند های خود را تغییر دهید حتما به مشتری توجه کنید.

روش ایجاد یک رابطه احساسی و تقویت آن

نزدیکی احساسی با مشتری

طبق نظر افراد خبره در مشاوره کسب و کار آنلاین اغلب همکاران شما میتوانند تجربه های مشتری را درک کنند و اگر واقعا بتوانند درک کنند میتوانند خدمات مطلوب تری ارائه کنند. تواناییتان را در بالا بردن مهارت مهم تاثیر احساسات بر تصمیم گیری مشتری افزایش دهید.

مشاوره برندینگ

احترامتان نسبت به مشتری را ثابت کنید . بعد شنیدن نیاز مشتری پاسختان به آن ها نشان از روابط عمومی قوی احترام شما به آن ها میباشد و باعث ایجاد یک رابطه قوی بین شما و آن ها میشود.

نتیجه گیری

خواسته های مشتری دائما در حال بالا رفتن میباشد، با افزایش فشار به سازمان سعی کنید خدماتی که میدهید افزایش دهید. یک ارتباط احساسی رابطه طولانی خلق کنید که بوسیله آن نه تنها مشتری شما راضی شود، بلکه محبوبیت شما نیز افزایش یابد و فروشتان بالا برود.

جهت مشاوره بازاریابی آنلاین تماس بگیرید

مشاوران سپنتا مفتخر به ارائه مشاوره رایگان به شما هستند.

phone_android
دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.