آیا از آمار جستجوهای صوتی خبر دارید؟ به نظر شما جستجوی صوتی میتواند جایگزین جستجوی عادی شود؟ میدانید چند درصد از شرکتها از این تکنولوژی استفاده میکنند؟ یکی از تکنولوژیهای جدید که هر روز بر محبوبیت آن افزوده میشود امکان جستجوی صوتی است. در این تکنولوژی کاربر بدون نیاز به تایپ کردن و تنها با صحبت کردن، مطلب مورد نظرش را جستجو میکند.
آنچه در این مقاله خواهید خواند:
استفاده از جست و جوی صوتی برای تمام کسب کارها به خصوص کسب وکارهای متکی به ترافیک طبیعی بسیار حائز اهمیت است. اگر شما هم جز این دسته از کسبوکارها محسوب میشوید و تاکنون از مزیت آن بهره نبردهاید، همین لحظه دست به کار شوید و با ما تا آخر این مطلب همراه باشید تا بدانید چرا استفاده از جستجوی صوتی اهمیت دارد و چگونه بر سئو اثر میگذارد.
یکی از مباحث داغ این سالها که روز به روز بر محبوبیت آن افزوده میشود و بازاریابان آنلاین را غافگیر کرده، مساله جستجوی صوتی است. به خصوص تاثیر این موضوع بر کسب وکارهای محلی که فروششان متکی بر فروش آنلاین است، بیشتر دیده میشود. این گونه کسب وکارها برای حفظ ترافیک طبیعی خود باید از این امکان بهره مند شوند، در غیر این صورت میدان را به رقبایشان دادهاند. در ادامه به این تصویر نگاه کنید تا متوجه شوید چرا ما تاکید میکنیم از این امکان بهرهمند شوید و این نوع جستجو، چه سهم بازاری را از میزان جستجوها به خود اختصاص میدهد.
همانطور که در شکل زیر میبینید ۷۰ درصد جستجوها از طریق مرورگر گوگل انجام میشود و بعد از آن بینگ و بایدو بیشترین سهم بازار را در اختیار دارند.
این مساله رو مطرح کردیم چون اندرو نگ (Andrew Nag)، دانشمند ارشد بایو در KPCB گفته است “در آینده نزدیک 50 درصد جستجوها به دو طریق صورت خواهد گرفت: عکس و صدا”
اگر با دیدن این آمارها دچار تردید شدید و تصمیم گرفتهاید استراتژیتان را بر مبنای جستجوی صوتی بچینید، کمی تامل کنید. از این آمار نمیتوانید چشمپوشی کنید ولی این موارد را باید در نظر بگیرید:
تا اینجای مطلب از اهمیت جستجوهای صوتی مطلع شدید و در ادامه تاثیر این نوع جستجو را در سئو توضیح میدهیم تا از رقبایتان عقب نمانید.
پیشنهاد میکنیم مقاله ی زیر را از دست ندهید:
اغلب افراد در مواجه با سوال “ بیان تفاوتهای جستجوی صوتی و جستجوی عادی” نمیدانند چه توضیحی بدهند و از دیدگاه اکثریت تفاوتی وجود ندارد. ولی واقعیت چیز دیگری است، درست است که در هر دو مدل جستجو، شما نوشتاری را در باکس جستجو میبینید ولی در نوع مدل جستجوی شما تفاوت وجود دارد: نوشتار با گفتار تفاوت دارد.
مثلا این سوال مدتها ذهن شما را درگیر کرده و دوست دارید بدانید صاحب مایکروسافت چه کسی بوده است. اگر بخواهید در باکس گوگل تایپ کنید، احتمالا این جمله را مینویسید “ صاحب مایکروسافت” ، حالا به صورت گفتاری جستجو انجام دهید، احتمالا درخواست شما شبیه این خواهد بود “ صاحب مایکروسافت چه کسی است؟ ” . همانطور که ملاحظه خواهید کرد نتیجه جستجوی گوگل یکسان خواهد بود ولی طول کلمات استفاده شده متفاوت است.
بنابراین همانطور که در بالا توضیح دادیم جستجوهای صوتی برخلاف جستجوهای عادی (در جستجوهای عادی، معمولا ۳ تا ۴ کلمه تایپ میشود)، با جملات صحیح و رعایت کامل دستور زبان صورت میگیرید. از آنجایی هم که تمام هدف گوگل هماهنگی با کاربران است، سئوکارها باید برای این موضوع اهمیت زیادی قائل باشند.
یکی از محبوبترین کاربردهای جستوجوی صوتی پیدا کردن کسبوکارها محلی است. کافی است در مورد موضوع یک کسبوکاری جستجو انجام دهید تا ببینید در نتایج گوگل و نقشه گوگل، کسبوکارهای محلی در رتبه بالاتری قرار دارند. به عبارتی اگر شما فردی را مشغول گفتن این عبارتها دیده باشید “ رستورانهای نزدیک من” یا “ کافههای محلی”، او در حال جستجوی کسبوکارهای محلی بوده است.
طبق آمار ۹۷ درصد کاربران برای یافتن مشاغل محلی به صورت آنلاین جستجو میکنند و کاربران دوست دارند به جای زیر و رو کردن سایتها خیلی سریع به اطلاعات کسبوکار مانند ساعت کاری، نظرات و اطلاعات دسترسی پیدا کنند.
پیشنهاد میکنیم مقاله ی زیر را از دست ندهید:
سخن آخر: خود را با جست و جوی صوتی تطبیق دهید
جست و جوی صوتی به صورتهای مختلف بر روی سئو تاثیر میگذارد و ما در اینجا پیشنهاداتی داریم تا بتوانید با این تغییرات هماهنگ شوید
مشاوران کسب و کار آنلاین مفتخر به ارائه مشاوره رایگان به شما هستند.