ترفند های طلایی برای ایجاد لینک های داخلی

ترفند های لینک سازی داخلی

لینک دهی داخلی، یکی از تکنیک های قدرتمند سئو است به خصوص برای بازاریابی محتوا. در این مقاله، می خواهیم بر روی لینک دهی داخلی برای بازاریابی محتوا تمرکز کنم زیرا این امر یکی از ساده ترین راه ها برای بهبود سریع SEO محسوب می شود. به علاوه، لینک دهی داخلی بین مقالات وبلاگ و سایر مطالب، کاری است که می تواند به طور مداوم انجام شود و برای سایت نتیجه بخش باشد.

9 ترفند لینک دهی داخلی

لینک سازی بخش جدایی ناپذیر بهینه سازی یک وب سایت است. لینک سازی به دو بخش لینک سازی داخلی و خارجی تقسیم می شود. لینک داخلی، لینک هایی هستند که از صفحات یک وب سایت به سایر صفحات همان وب سایت داده می شوند. لینک خارجی، لینک هایی هستند که از خارج وب سایت به صفحات آن لینک می شوند.
هر یک از این استراتژی های لینک سازی تاثیر مطلوبی بر سئو وب سایت میگذارند ، که در این مقاله میخواهیم به لینک سازی داخلی بپردازیم.

در این بخش می خواهیم نه روش موثر و صحیح استفاده از لینک داخلی را معرفی کنیم. تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

1) محتوای زیادی روی سایت بارگزاری کنید

برای ایجاد لینک دهی داخلی زیاد، باید صفحات داخلی زیادی داشته باشید. اولین قدم برای یک استراتژی لینک دهی داخلی، داشتن استراتژی بازاریابی محتوای ارزشمند است. شما بدون این امر نمی توانید به موفقیت دست یابید.
وقتی تعداد زیادی محتوا ایجاد می کنید، محتوای قابل لینک دهی زیادی خواهید داشت. هرچه تعداد لینک ها زیادی در مکان های متعددی موجود باشد، استراتژی لینک دهی داخلی شما بهتر خواهد بود. در واقع شما با نوشتن مقالات متعدد، می توانید زمینه لینک سازی داخلی برای مقالات جدید خود را ایجاد کنید. توجه داشته باشید اگر مقالات محدودی تولید کنید، محیط کمی نیز برای لینک دهی داخلی خواهید داشت.


2) از متن لنگر (anchor text ) مناسب استفاده کنید

در لینک سازی داخلی برای مقالات جدید، مقالات همسو و هم مضمون را بیابید. از سوی دیگر لینک داخلی شما باید از متن لنگر یا Anchor text مرتبط استفاده کند.


3) پیوندهای تاثیرگذار ایجاد کنید

هرچه پیوندهای شما تاثیرگذارتر باشد، سئو سایت شما بهتر از قبل عمل می کند. دو نوع پیوند وجود دارد که باید از استفاده آن در محتوای خود اجتناب کنید:

صفحه نخست
بیشتر سایتها لینک های داخلی زیادی به صفحه اصلی خود دارند. شما ترجیح می دهید صفحات داخلی را تقویت کنید تا سئوی کلی سایت خود را بهبود ببخشید یا نه اینکه فقط به لینک های بیشتر در صفحه اصلی اشاره کنید.
• با ما تماس بگیرید
این یک اشتباه معمول است که در بازاریابی محتوا انجام می شود. بسیاری از افراد به عنوان بخشی از درخواست خود، در انتهای یک پست، ممکن است بنویسند “با ما تماس بگیرید تا اطلاعات بیشتری در مورد خدمات عالی ما کسب کنید!” سپس با استفاده از لنگر به صفحه “ارتباط با ما” پیوند می زنند. “با ما تماس بگیرید.” را به صفحه تماس با ما ارتباط ندهید مگر اینکه کاملاً ضروری باشد.


4) از پیوندهایی استفاده کنید که برای خواننده طبیعی باشد

یكی از مزایای لینک سازی داخلی برای مقالات جدید این است كه مشاركت كاربران در سایت شما را بهبود می بخشد. وقتی کاربر لینکی آموزنده را مشاهده می کند که با متن محتوا مطابقت دارد، احتمالاً روی آن پیوند کلیک می کند. این می تواند یک لینک خارجی باشد تا در خواننده علاقه ایجاد کند. اگر این پیوند داخلی باشد، بازدید کننده سایت مدت زمان بیشتری می ماند و بیشتر درگیر تجربه وب سایت شما می شود.

دیو دیویس در مقاله خود در جستجوی موتور جستجو ، نکته خوبی را بیان کرد:

وقتی در محتوای خود لینک سازی می کنید، به موتور می گویید که هدف از پیوند شما آنقدر مهم است که می خواهید بازدید کننده شما بتواند به سادگی روی یک لینک کلیک کند و مستقیم به آنجا برود. در اصل، آنچه شما به آن لینک می دهید، بالقوه آنقدر مرتبط است که بازدید کننده ممکن است بخواهد جلوی آنچه را می خواند، متوقف کند و به صفحه بعد بروید.

لینک های داخلی یک محتوا یک سیگنال قوی برای موتور جستجو و کاربران هستند. پیوند داخلی به خواننده کمک می کند و در نهایت شما نیز به SEO سایت خود کمک می کنید.


5) از پیوندهای مرتبط استفاده کنید

همانطور که گفته شد، لینک سازی داخلی، سختگیرانه تر و علمی تر از چیزی است که برخی تصور می کنند. در واقع منظورمان این است که تنها به خاطر داشتن لینک داخلی، به مقاله ای نامرتبط در سایت خود لینک ندهید. درعوض، به مطالب مرتبط با متن، لینک بدهید تا کاربر بتواند اطلاعات بیشتری در زمینه مقاله، از سایت شما کسب کند.

روش طلایی برای پیدا کردن لینک های مرتبط به یک کلمه کلیدی

شما میتوانید با جست و جوی عبارت

site:example.com “کلمه کلیدی “

در گوگل صفحاتی که در آن از کلمه ی کلیدی مورد نظر شما استفاده شده است را بیابید و بدین ترتیب از آن صفحات به کلمه ی مورد نظر لینک کنید.


6) از تعداد معقول لینک های داخلی استفاده کنید

اگر تصور می کنید جهت لینک سازی داخلی برای مقالات جدید می توانید از هر تعداد لینکی که خواستید استفاده کنید، سخت در اشتباهید. استفاده از تعداد زیاد لینک داخلی، سبب می شود شما هم دچار استفاده از لینک های غیر مرتبط بشوید، هم از منظر گوگل دچار یک خطای جدی سیستماتیک گردید.
باید بدانید لینک سازی داخلی برای مقالات جدید، حد و اندازه ای دارد و اگر بیش از نیاز مورد استفاده قرار بگیرد، ارزش خود را از دست می دهد. پیشنهاد می کنیم بر اساس نیازتان از لینک برای هر مقاله استفاده نمایید. البته این لینک ها همان طور که گفته شد حتما باید مرتبط باشند و بین مقالاتی که لینک دهی انجام شده است، از نظر مفهومی همسویی وجود داشته باشد.

باید تاکید کنیم هیچ شماره جادویی وجود ندارد تا ما صریح به شما بگوییم اما باید بدانید لینک ها باید متناسب با نیاز کاربران باشند. پس به همان تعداد لینک اضافه کنید که برای کاربر مفید باشد.


7) لینک صفحات مهم را در صفحه اول وب سایت قرار دهید

یکی از صفحات پربازدید هر سایتی صفحه ی نخست آن است و معمولا کاربران برای دسترسی بهتر به بخش های مختلف یک وب سایت وارد صفحه اصلی می شوند و از آنجا به بخش های مختلف دسترسی پیدا میکنند. بنابراین حتما لندینگ پیج ها و بخش هایی که برایتان مهم است را در منو، فوتر و یا در بدنه ی صفحه اصلی وب سایت قرار دهید.


8) لینک های شکسته یا ریدایرکت شده را جایگزین کنید

قطعا شما نیز از ابتدای راه اندازی وب سایت لینک های داخلی متعددی به صفحات مختلف ایجاد کرده اید، که ممکن است در گذر زمان آن صفحات را ریدایرکت کرده و یا اینکه به طور کل حذف کرده باشید. چنانچه لینک به صفحاتی داده اید که آنها را حذف کرده اید، کاربران و موتور های جست و جو با دنبال کردن آن لینک به صفحه ی 404 برخورد خواهند کرد بنابراین لینک های شکسته را حذف کنید و یا با یک صفحه ی موجود جایگزین کنید. همچنین توصیه می شود برای کاهش درخواست های یک صفحه لینک هایی که ریدایرکت شده اند را با لینک فعلیشان جایگزین کنید.

برای آشنایی بیشتر با مفهوم ریدایرکت میتوانید مقاله ی انواع ریدایرکت را مطالعه کنید.

9) صفحات تنها یا orphan page ها را لینک کنید

مهم ترین روش شناسایی صفحات و مقالات جدید توسط روبات های موتور جست و جوی گوگل دنبال کردن لینک های داخلی یک وب سایت است. در واقع موتور جست و جو در ابتدا وارد یک صفحه میشود و سپس به ترتیب با دنبال کردن لینک های موجود در آن صفحه به صفحات دیگر میرسد.
چنانچه شما صفحه ای را ایجاد کنید و هیچ گونه لینکی به آن ندهید در واقع شناسایی آن صفحه را برای گوگل بسیار دشوار و در بعضی از مواقع غیر ممکن میکنید. بنابراین لینک دهی داخلی به صفحات تنها را در اولویت کارهای خود قرار دهید.


نتیجه

لینک سازی داخلی برای مقالات جدید وقتی که با این نه روش انجام می شود، یک راه حل بسیار ساده برای بهبود عملکرد سئو سایت شما و همچنین جذب مخاطب بیشتر است. این امر، کار بیش از حد دشوار و پیچیده ای نیست. نکته مهم این است که شما با ایجاد لینک داخلی، یک پروفایل لینک قوی تر و SEO بهتر را تجربه خواهید کرد.

نتیجه ای که با این کار ایجاد می شود تا حدی است که حتی ارزش آن را دارد تا به محتوای قدیمی خود برگردید و حسابرسی کنید و مطمئن شوید که از لینک داخلی کافی برخوردار است.


سوالات رایج لینک سازی داخلی:

چه تعداد لینک داخلی در یک صفحه می توان ایجاد کرد؟

این سوال پاسخ مشخصی ندارد و با توجه به تجربه مشخص شده که 0/5 تا 2 درصد میزان محتوای یک سایت را میتوان لینک داد.

آیا در لینک دهی داخلی اعتبار به صفحات دیگر منتقل می شود؟

بله معمولا اعتبار یک صفحه بین تمامی لینک های آن صفحه (اعم از لینک های داخلی و خارجی) در صورتی که نوع لینک ها فالوو باشد تقسیم می شود.

آیا لینک دهی داخلی به اندازه ی لینک دهی خارجی اهمیت دارد؟

بله در بیشتر مواقع ارزش لینک های داخلی حتی بیشتر از لینک های خارجی است. چرا که مبنای اتصال صفحات و ارتباط میان آنها بر اساس لینک دهی داخلی میخص می شود.

دریافت مشاوره از شرکت سئو سپنتا

مشاوران کسب و کار آنلاین مفتخر به ارائه مشاوره رایگان به شما هستند.

phone_android
برچسب ها :
دیدگاه‌ها
  1. آرزو گفت :

    تعداد لینک داخلی هایی که میشه به محتوا اضافه کرد به طول محتوا ربطی داره ؟؟ اگه محتوا خیلی طولانی باشه میشه تعداد لینک زیادی تو محتوا گذاشت ؟

    23 دی 1399 - 1:57 ب.ظ
  2. مدیر سایت گفت :

    سلام دوست عزیز
    بله همیشه میزان لینک های یک محتوا رو تعداد کلماتش مشخص میکنه و باید از تعداد لینک های معقولی در محتوا استفاده کرد. معمولا توصیه میشه بین 0/5 تا 2 درصد حجم محتوا، لینک استفاده بشه

    24 دی 1399 - 5:50 ق.ظ
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.